logo-chantal-leijten (33K)
Gediplomeerd ORUN Paardrij instructrice
M: 06-53580398
E: Chantalleijten31@gmail.com

Chantal Leijten.

Mijn naam is Chantal Leijten.
Ik ben gediplomeerd ORUN instructrice.
Mijn grote passie voor paarden wil ik graag delen door mensen op een leuke, eerlijke en paardvriendelijke manier te leren omgaan met paarden.

Ik geef voornamelijk dressuurlessen maar ik kan ook een springles verzorgen. Dit kan zowel bij u aan huis als bij u op stal.

Ik besteed veel aandacht aan de basis van het rijden. Een los en soepel paard dat op een lichte beenhulp voorwaarts gaat en de hand wil volgen vind ik erg belangrijk.

Tijdens de rijlessen en ook tijdens speciale zitlessen werk ik met u aan een goede houding en zit. Een correcte, onafhankelijke zit is immers de basis voor goed paardrijden!

Ik werk met een draadloos instructie systeem wat voor de lesklanten als heel prettig wordt ervaren.

Ik geef zowel volwassenen als kinderen les.
In de les probeer ik alles rustig en eenvoudig uit te leggen. Voor en na de les kan ik dan de theorie nog eens uitgebreider bespreken.

Ik pas me gemakkelijk aan het niveau en de leeftijd van de ruiter aan, ook vind ik het geweldig om mensen met een beperking te begeleiden, het samen zoeken naar wat kan en wat de mogelijkheden zijn, zodat zij toch hun hobby kunnen beoefenen.


Webdesign Fan ê Bjirken Webdesign Fan ê Bjirken, mooie en functionele websites voor kleine bedrijven en particulieren W3C-CSS - W3C-XHTML

©